لزوم انتخاب فرماندار متخصص و متعهد برای تکاب
لزوم انتخاب فرماندار متخصص و متعهد برای تکاب
حجت‌الاسلام کوهی گفت: شهرستان تکاب در ده سال اخیر حدود شش یا هفت فرماندار به خود دیده است. یعنی به صورت میانگین هر یک سال و نیم یک فرماندار عوض شده است. این میزان تغییرات با این سرعت قطعا در خدمت به مردم و حل مسائل و مشکلات مردم اختلال ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام مصطفی کوهی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان تکاب که در مصلای این شهر برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مصادیق تقوا خدمت و کمک به مردم است و خدمت کردن به مردم یکی از بالاترین عبادات است و با هر قدمی در زمینه خدمت، برای انسان ثوابی نوشته می شود.

وی ادامه داد: سفارش امام خمینی (ره) برای ما این است که ما هرچه خدمت بکنیم به این ملت، کم خدمت کرده ایم، برای این که این ملت بود که همه این گرفتاری ها به دست او رفع شد… ما باید خدمتگزار باشیم، واقعاً خدمتگزار باشیم و هرچه خدمت بکنیم، باز کم است… این ها بندگان خدا هستند، این ها کسانی هستند که برای خدا دارند خدمت می کنند به این کشور، و شکر این است که ما به آن ها خدمت بکنیم، هر کس در هر مقامی که هست خدمت بکند.

امام جمعه تکاب در ادامه به لزوم انتخاب فرماندار مردمی و خدمت‌گزار برای تکاب اشاره کرد و گفت: وجود فرمانداری که انگیزه و هدف و سعی و تلاشش خدمت به مردم باشد در یک منطقه و شهری نعمت است و دولت اگر می خواهد در خصوص خدمت گزاری به مردم موفق شود در انتصاب فرمانداران اصل شایسته سالاری را رعایت کند و بر اساس صلاحیت های علمی، عملی و اخلاقی و مدیریتی، فرمانداران را منصوب کند.

وی افزود: شهرستان تکاب در ده سال اخیر حدود شش یا هفت فرماندار به خود دیده است. یعنی به صورت میانگین هر یک سال و نیم یک فرماندار عوض شده است. که این میزان تغییرات با این سرعت قطعا در خدمت به مردم و حل مسائل و مشکلات مردم اختلال ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام کوهی بیان کرد: تا فرماندار مخصوصا غیر بومی بیاید مناطق شهرستان و افراد را بشناسد یک سال طول میکشد و همین که بخواهد بر امور مسلط شود، تغییر و تودیع و معارفه پیش می آید و دولت و وزارت کشور و استانداری تلاش کنند با انتخاب مدیری کار بلد در منصب فرمانداری، در خدمت رسانی به مردم، ثبات و تسلط به امور را ایجاد کند.

وی تصریح کرد: این روزها که قرار است فرماندار جدید برای تکاب تعیین شود بر اساس مشاهدات میدانی مردم مثل سابق که در دهه هشتاد و هفتاد جنب و جوش داشتند در خصوص اینکه چه کسی فرماندار باشد و خواهد شد، آن توجه و جنب و جوش را ندارند. و این عللی دارد از جمله وعده هایی داده شد که عملی و محقق نشد و دیگری نیز سرعت در تغییر فرمانداران است.

امام جمعه تکاب ادامه داد: ای کاش مقاله ای در خصوص وعده هایی که فرمانداران داده‌اند یا کلنگ زنی‌هایی که صورت گرفته ولی کاری انجام نشده نوشته می شود تا حجم این وعده های محقق نشده، نوشته شود و مسئولان در سخنرانی و صحبت هایشان مراقبت کنند تا به مردم وعده و قولی ندهند که فردا عمل نشود. این مساله موجب سبک شدن این جایگاه ها می شود.

وی گفت: انتظار می رود جهت خدمت شایسته به مردم ولایتمدار تکاب در اسرع وقت وزارت کشور و استانداری با استقلال رای مدیری لایق و توانمند و صاحب علم و تخصص و آشنا به آداب و سنن منطقه را تعیین و انتخاب کند تا بیش از پیش به مردم خدمت شود.

حجت‌الاسلام کوهی بیان کرد: فرمانداران باید تلاش کنند معضل بیکاری را در تکاب حل کنند. رفع و حل بیکاری در تکاب یعنی رفع فقر، یعنی توانمند سازی جوانان هم در تشکیل خانواده و قدرت خرید. تکاب زمانی توسعه پیدا می کند که کارآفرینی صورت بگیرد. ظرفیت گردشگری ما می‌تواند به رفع بیکاری کمک کند که به خاطر نامطلوب بودن و کمبود برخی زیرساخت های اقامتی و جاده و آنتن دهی به این فرصت و ظرفیت ضربه زده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت معادن به رفع بیکاری می تواند کمک کند که خام فروشی مواد معدنی موجب شده عایدات معادن به تکاب کم باشد و ما از این جمله‌ی استاندار استان آذربایجان‌غربی که این هفته گفت؛ تا به امروز معادن استان فقط بهره برداری شده است و حق مردم استان داده نشده است از این به بعد این اجازه را نخواهم داد، این کار را وظیفه خود می دانم. استقبال می‌کنیم.

امام جمعه تکاب در ادامه به مسائل منطقه اشاره کرد و گفت: یکی از بازیگران اصلی و عمده و تاثیرگذاردر دهه آینده به عقیده کارشناسان ایران است؛ البته ایران نه به تنهایی، بلکه ایران به رهبری جبهه مقاومتی که بتواند از کوه‌های هندوکش تا مدیترانه تعیین تکلیف کند؛ معادله‌ساز باشد، بازیگر اصلی باشد. بدون حضور او کسی نتواند معادله‌ای را تثبیت کند. مسئله این است. این بیان رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه نصر به درستی باید دیده و فهمیده شود: «ما باید کمربند دفاع را، کمربند استقلال‌طلبی را، کمربند عزت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزه و لبنان، در همه‌ی کشورهای اسلامی و ملت‌های اسلامی محکم ببندیم»

وی ادامه داد: دنیا دارد به این نگاه می‌کند که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳، علاوه بر افغانستان و عراق، سی‌وهشت پایگاه نظامی آمریکا ما را دوره کرده است. همه دنیا در حال فکر کردن به این است که وقتی در ۲۰ سال اول قرن میلادی، که آمریکا قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی‌اش بیشتر بوده، نتوانسته است جلوی رشد قدرت ایران را بگیرد، ۲۰ سال دیگر ایران کجا خواهد بود؟! بنابراین برای همین است که ایران را در کلوپ قدرت می‌پذیرند.