مهدی هدایت درباره آخرین وضعیت پروژه باغ راه حضرت فاطمه (س) و پل گردشگری این پروژه، اظهار کرد: یکی از پروژههای شهری که مراحل نهایی تکمیل را میگذراند، پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به طول ۹.۵ کیلومتر است که حدود ۳.۵ کیلومتر آن در منطقه ۱۷ و ۶ کیلومتر در منطقه ۱۸ قرار دارد.
وی ادامه داد: این باغ راه قرار است کلان ساختار جدیدی در شهر تهران تعریف و در نهایت محدوده گردشگری شن چالههای منطقه ۱۸ را به بوستان ولایت متصل کند، زیرا طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، در فاز دوم قرار است باغ راه به طول حدود ۷۰۰ متر به بوستان ولایت وصل شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه در باغ راه مسیر و فضای شهری خوبی ایجاد شده و یکی از طرحهای بزرگ بازآفرینی شهری در کشور است، تصریح کرد: مسیری که قبلاً محل عبور ریل قطار بود و باعث انفصال شهری جدی شده بود اکنون به یک فرصت برای مردم منطقه تبدیل شده است.
وی افزود: در باغ راه یک مسیر گردشگری پیوسته دوچرخه و پیاده روی داریم که در بخشهایی برای حفظ درختان، مسیر دوچرخه به صورت پل در ارتفاع قرار گرفته و شامل ۲.۵ کیلومتر است؛ باقی مسیر نیز روی سطح زمین قرار دارد و هم اکنون مراحل نهایی تکمیل در حال انجام است.
هدایت خاطرنشان کرد: این پل با یک سازه بسیار زیبا مانند پل طبیعت اجرا شده که نصب آن در حال انجام است و بوستان ولایت را به باغ راه متصل خواهد کرد.
به گفته وی، از این پل فعلا به نام پل باغ راه حضرت فاطمه (س) یا آیت الله سعیدی یاد میشود تا نامگذاری نهایی برای آن صورت گیرد.
وی در ادامه، با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوب باغ راه این است که در این مسیر حدود ۳۰ هزار متر فضای سرپوشیده خدماتی ساختهایم که بیشتر آن آماده شده است، گفت: یکی از ویژگیهای شاخص این پروژه تأمین پارکینگ در مقیاس ۳۵۰۰ واحد در فضای زیر سطحی باغ راه است چراکه در محدودههای مناطق ۱۷ و ۱۸ با محدودیت زمین برای تأمین خدمات مواجه هستیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار کرد: علاوه بر این، فضاهای روباز ورزشی و فرهنگی در این مسیر ایجاد کردهایم که یکی از بزرگترین فضاهای یادمانی شهر تهران خواهد شد و بسیاری از مراسمهای بزرگ را میتوان در باغ راه برگزار کرد چراکه هم دارای خدمات لازم است و هم یک مسیر پیوسته دارد.
وی افزود: نکته دیگری درباره باغ راه که میتوان به آن اشاره کرد این است که در محدودههای مختلف، باغ راه نقشهای متفاوتی دارد به عنوان مثال در مقابل امامزاده حسن در منطقه ۱۷، نقش فرهنگی برجستهتر است و با ایجاد فضاهای یادمانی و در بخشهای دیگری که با محدودههای صنعتی تلاقی دارد، فضایی که کارکردی مرتبط با صنایع داشته باشد، طراحی کردهایم.
- منبع خبر : خبرگزاری تسنیم