به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مفید به نقل از ایکنا، محمد منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با حجت الاسلام سید محمد نقیب، رئیس این دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام نقیب، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم را به عنوان یک دانشگاه وقفی معرفی کرد و گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۶۸ با عنوان مدرسه قرآنی در تهران تاسیس و سپس با عنوان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، فعالیت خود را در کل کشور گسترش داد.
وی ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر با ۱۸ دانشکده علوم قرآنی در سراسر کشور و حدود پنجهزار دانشجو در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و دارا بودن ۷۸ عضو هیئت علمی در حال فعالیت است.
حجت الاسلام نقیب در ادامه به معرفی مهمترین اقدامات علمی، پژوهشی، فرهنگی و قرآنی دانشگاه پرداخت و گفت: دریافت مجوزهای علمی مجلات، انتشار کتب و مقالات علمی، برگزاری همایش های ملی و بین المللی، نشستهای علمی و… بخشی از فعالیتهای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است.
وی در ادامه با اشاره به فضای موجود فرهنگی و قرآنی در دانشگاه گفت: فضای فرهنگی در این دانشگاه یکی از نقاط قوت ما است. خوشبختانه در این مجموعه بسیاری از چالشهای فرهنگی همچون پوشش، ارتباطات نامناسب و… که برخی دانشگاهها را دچار مشکل کرده به هیچ عنوان وجود ندارد و دانشجویان ما همواره به عنوان جوانانی متعهد و انقلابی در عرصههای مهم سیاسی کشور، مدافع حریم ولایت و امامت بودهاند. همچنین در این دانشگاه کلیه کلاسها به صورت تفکیک شده برگزار میشود.
در بخش دیگری از جلسه، هریک از معاونان دانشگاه به بیان پیشنهادها و درخواستهای خود در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداختند.
تثبیت و اشاعه فرهنگ قرآنی
منان رئیسی در ادامه ضمن خرسندی از حضور در این مجموعه قرآنی و استقبال از فعالیتهای علمی و فرهنگی انجام شده گفت: بخشی از تثبیت و اشاعه فرهنگ قرآنی بر روی دوش این دانشگاه است.
وی با تاکید بر حمایتهای ویژه از این مجموعه قرآنی اظهار کرد: به عنوان مثال سازمان اوقاف میتواند با برنامهریزی و طرحریزی برنامههای راهبردی موقوفات پایدار، درآمدهای اقتصادی را به دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اختصاص دهد.
در ابتدای دیدار نیز محمد منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با حضور در بخش نمایشگاهی دانشگاه با مهمترین و آخرین آثار علمی دانشگاه آشنا شد.