به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مفید به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: جاذبههای تاریخی و طبیعی و وجود مراکز درمانی و بیمارستانهای با کیفیت و همسایگی با چند کشور خارجی ظرفیت بالایی در استان و تبریز برای رونق گردشگری سلامت ایجاد کرده است.
دبیری در همایش «تبریز، قطب بین المللی گردشگری سلامت»، افزود: سیستم پزشکی قوی و خدمات درمانی مطلوب با هزینه کم، جاذبه خوبی برای جذب منابع ارزی گردشگری سلامت است.
وی اظهار کرد: در دهه قبل، پذیرای گردشگران سلامت زیادی در تبریز بودیم، ولی نبود برنامه ریزی مناسب و ورود دلالان و واسطهها و مداخله آنان در همراهی با این بیماران برای سودجویی و افزایش بی مورد هزینهها باعث شد، تعداد گردشگران سلامت ما از کشورهای همسایه کاهش یابد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: ارتقای روابط با کشورهای همسایه، حذف دلالان، برنامه ریزی صحیح و تلاش مسئولان استانی در کنار دولت و برقراری پروازهای مستقیم به تبریز از کشورهای همسایه و هدف، میتواند این صنعت ارز آور را در آذربایجان شرقی رونق دهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت: در ۶ ماهه امسال ۵۱۹ گردشگر سلامت به طور سرپایی و ۲۳۰ مورد بیمار بستری جراحی در استان پذیرش شدهاند که با حمایت مسئولان استانی و کشوری میتوانیم امکانات بیشتری در این زمینه فراهم کنیم.
جعفری افزود: تجهیز بیمارستانهای شهرهای مرزی و پررنگ شدن پزشکان متخصص در این بیمارستانها بویژه در بخشهای سرپایی و تقویت بیمارستانهای مرکز استان، گردشگران سلامت را از کشورهای همسایه جذب خواهد کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان نیز گفت: در ۶ ماهه امسال ۷۳ هزار نفر گردشگر خارجی از ۶۳ کشور در استان اقامت داشتهاند و با توجه به افزایش گردشگران از کشورهای مختلف باید به سمت بازاریابی رفته و تواناییهای درمانی و پزشکی استان را نیز به کشورهای خارجی چه از طریق سفارتخانهها چه نمایشگاههای بین المللی معرفی کنیم