میرزایی: رایزنی برای اختصاص بخشی از درآمد حاصله از ۳۳ معدن منطقه به توسعه شاهین دژ و تکاب
میرزایی: رایزنی برای اختصاص بخشی از درآمد حاصله از ۳۳ معدن منطقه به توسعه شاهین دژ و تکاب
اعضای مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس، به تشریح بخشی از اقدامات نظارتی خود در سرکشی اخیر به حوزه‌های انتخابیه پرداختند.

اخذ مجوز برای راه‌اندازی دفتر کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی در تکاب/ طرح تفصیلی شهرستان شاهین دژ مصوب و نهایی و وارد فاز اجرایی شده است/تکاب محروم از سود حاصل از فعالیت ۹۰ معدنی که در خود جای داده است/پیگیری برای احقاق این حق در قالب بودجه ۱۴۰۴

محمد میرزایی در بیان بخشی از اقداماتی که در سرکشی اخیر خود به حوزه انتخابیه انجام داده است، گفت: ما مجوز لازم برای راه‌اندازی دفتر کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی در تکاب را اخذ کردیم که مراحل اداری آن در حال طی شدن است بنابراین در حال پیگیری برای تسریع این روند هستیم.

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ۱۴ کیلومتر از جاده شاهین‌دژ-میاندواب و بخش کشاورز از جاده‌های حادثه‌خیز این منطقه است که بعد از پیگیری‌های مکرری که در جهت ایمن‌سازی آن داشتیم در نهایت پیمان‌سپاری شد. همچنین طرح تفصیلی شهرستان شاهین‌دژ مصوب و نهایی و وارد فاز اجرایی شده است. ضمن‌اینکه آسفالت برخی مناطق روستایی این منطقه نیز انجام شد.

وی تصریح کرد: در رابطه با ۱۵ درصد زر‌شوران که سال گذشته ۹۰۰ میلیارد تومان حقوق معادن برای آن پرداخت شد تاکنون حتی یک ریال برای این منطقه عایدی نداشته است بنابراین موضوع را پیگیری کردیم و در نهایت وزیر دستور دادند که ۱۵ درصد به شهرستان برگردد، ضمن‌اینکه در زمان بررسی تبصره(۶) ماده (۱۴) قانون معادن مندرج در بودجه ۱۴۰۴نیز پیشنهاد دادیم که قید بودجه این بخش با اولویت استاندار تقسیم شود را حذف کنند که مصوب شد و قطعا این اقدام مانع از بروز مشکلاتی در استان خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد:هم‌اکنون تکاب دارای ۹۰ معدن است که ۳۳ تا از آنها فعال است اما تاکنون عوایدی برای این شهرستان نداشته‌اند بنابراین به دنبال تصویب این مصوبه قطعا هر میزان اعتباراتی که از سازمان برنامه و بودجه به این حوزه تخصیص داده شود به حساب مربوطه در شهرستان واریز شده و برای عمران و آبادانی آن هزینه خواهد شد.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی، در پایان از ملاقات‌های مردمی و پیگیری مطالبات آنها در حوزه‌های مختلف به عنوان دیگر اقداماتی یاد کرد که در هر دوره سرکشی به حوزه انتخابیه انجام می‌دهد./

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، اعضای مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در سرکشی به حوزه انتخابیه، به صورت گسترده ضمن بازدید و بررسی مشکلات استان، نشست‌هایی را با مسئولان مربوطه به منظور حل مشکلات این منطقه برگزار کردند.

پیگیری برای رفع موانع بازنشستگان جهت ساخت و ساز در شهرک ریما ارومیه/پیگیری رفع موانع صادرات و واردات در حاشیه برگزاری همایش اتاق بازرگانی آذربایجان غربی/رایزنی با مدیرکل صمت آذربایجان غربی برای بررسی وضعیت معدن تیتانیوم/ جذب سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی خط تولید خودروی وانت و تله‌کابین در ارومیه

سید سلمان ذاکر در تشریح بخشی از اقداماتی که در سرکشی اخیر خود به حوزه انتخابیه انجام داده است، گفت: ما دیداری با دهیاران و اعضای شورای تعدادی از روستاهای این منطقه داشتیم کمااینکه در روستای خداوردی خان کندی با حضور دهیاران، اعضای شورای ۱۲ روستا و مسئولان ارومیه در سازمان آب و فاضلاب، برق، بنیادمسکن، منابع طبیعی و ۲۰۰ نفر از اهالی این روستاها نشستی به منظور رفع مشکلات آنها برگزار کردیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما در منطقه ۶۰ طناب ارومیه نیز دیدار مردمی داشتیم و مطالبات آنها را از طریق مسئولان مربوطه پیگیری کردیم.

وی تصریح کرد: ما همچنین نشستی باحدود ۲۰۰نفر از بازنشستگانی داشتیم که در حال ساخت و ساز در شهرک ریما در ارومیه هستند چراکه آنها به صورت قانونی نسبت به ساخت و ساز در این شهرک اقدام کرده‌اند اما با یک مشکل ناشی از عبور لوله آب شهر ارومیه از داخل این شهرک مواجه شده‌اند که شهرداری و آب و فاضلاب مسئولیت برداشتن این لوله را به گردن یکدیگر انداخته و هزینه‌های آن را پرداخت نمی‌کنند و این موضوع مانعی در مسیر ساخت وساز در آن شده است بنابراین ما در این رابطه با معاون عمرانی استانداری صحبت کردیم تا این مشکل را حل کنیم و وی نیز قول مساعد داد تا در این زمینه ورود پیدا کند.

ذاکر اظهار کرد: ما در تاریخ۶ دی ماه به مناسبت روز دفاتر اسناد رسمی نشستی با حضور معاون ثبت اسناد کشور، رییس سردفتران استان آذربایجان غربی، هیات سردفتران و مسئولان دادگستری داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: ما همچنین ضمن حضور در همایش اتاق بازرگانی این استان در حاشیه آن طی ۷ نشست با مسئولان مربوطه به بررسی مشکلات این منطقه پرداختیم کمااینکه در نشستی با رایزن ایران در ترکیه و عراق به بررسی نحوه واردات و صادرات پرداختیم، همچنین شرکت در شورای گفتگو که با حضور رییس اتاق بازرگانی کشور، استاندار و مدیران کل و تولیدکنندگان جهت بررسی مشکلات کشاورزان در زمینه ارز نیمایی برگزار شده بود ازدیگر اقداماتی بود که انجام دادیم.

ذاکر اظهار کرد: بنده با حضور در اولین نشست مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی با استاندار ضرورت رفع مشکلاتی پیرامون دریاچه ارومیه، منطقه ویژه اقتصادی، منطقه آزاد تجاری، معدن تیتانیوم، تونل سرای ارومیه-تبریز،قطار سریع السیر ارومیه-تبریز، منابع طبیعی و پیش فروش محصولات کشاورزی را مطرح کردم.

وی افزود: ما همچنین نشستی با مسئولان اداره برق داشتیم و نحوه خدمات‌رسانی به روستاها و علل ناترازی برق را مورد بررسی قرار دادیم.

ذاکر عنوان کرد: برگزاری نشست با مدیرکل صمت استان از دیگر اقداماتی بود که انجام دادیم و در آن بر ضرورت ورود مسئولان در خصوص وضعیت معادن این منطقه همچون تیتانیوم و ساماندهی انتخابات تجهیزات پزشکی تاکید کردیم.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: جذب سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی خط تولید خودروی وانت که مورد نیاز این منطقه است چرا که در این استان بیش از ۸میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود و نیاز است تولید این نوع خودرو در دستورکار قرار گیرد از دیگر اقداماتی بود که پیگیری و انجام دادیم، همچنین برای راه‌اندازی تله‌کابین در این منطقه سرمایه‌گذار جذب کردیم و استاندار نیز دستورات لازم برای انجام اقداماتی در این زمینه را صادر کردند.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بنده پیشنهاد دادم که در جهت جذب دانشجویان خارجی بخصوص از کشورهای همسایه با هدف ارزآوری برای این منطقه اقدام شود./

پروژه دوبانده‌سازی جاده ترانزیتی تهران-بازرگان به دلیل نبود اعتبارات به کندی پیش می‌رود/منطقه گردشگری بازرگان فاقد آسفالت است/ضرورت توجه ویژه وزرای اقتصاد و راه به این منطقه

عمر علیپوراقدم با اشاره به بخشی از اقداماتی که در سرکشی اخیر خود به حوزه انتخابیه انجام داده است، گفت: یکی از موضوعات مهمی که درجهت رفع مشکلات حوزه انتخابیه پیگیری کردیم وضعیت دو مسیر به مسافت ۱۱ و ۷کیلومتر بود که اداره کل راه و ترابری و بنیاد مسکن استان در جهت تامین اعتبارات لازم برای آنها به تفاهم رسیده بودند و دو مصوبه برای انجام زیرسازی این راه‌ها به تصویب رسیده بود.

نماینده مردم ماکو و شوط و پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به دنبال بازدیدی که از این راه‌ها داشتم مشخص شد که تنها برای ۱۰۰ متر از مسیر ۱۱ کیلومتری از طریق شن‌ریزی و غلتک آماده‌سازی شده و مابقی این مسیر رها شده است بنابراین پیگیری کردم و در نهایت با دستور معاون عمرانی استانداری مصوبه سوم نیز برای آن تصویب شد و امیدوارم با اجرای آن هر چه سریعتر شاهد انجام زیرسازی و آسفالت این راه‌ها باشیم.

وی تصریح کرد: جاده ترانزیتی تهران-بازرگان هنوز دوبانده نشده و بزرگراه تکمیل نشده است چرا که در این زمینه تعلل صورت گرفته و پروژه به کندی پیش می‌رود و این مشکل نیز ناشی از عدم تخصیص به موقع اعتبارات است.

علیپور اظهار کرد:جاده ماکو نیز از جمله مسیرهایی بود که برای دوبانده‌سازی ۴ کیلومتر باقی مانده از آن درخواست کرده بودیم چراکه از روستای هندور تا شهرماکو تک بانده بوده و همین موضوع باعث بروز حوادث ترافیکی متعدد در آن می‌شود. همچنین ۸ کیلومتر از شهر پلدشت از بخش مرگنلر از جاده ترانزیتی دوبانده‌سازی نشده و باعث بروز مشکلات عدیده‌ای برای مردم این منطقه شده است.

وی افزود: در جاده پلدشت و شوط نیز جاده اصلی پل عظیم‌آباد و جاده خوی-چالدران باید تعریض و دوبانده‌سازی شود. همچنین جاده مرزی این منطقه از بازرگان که یک منطقه گردشگری است تا چشم ثریا که یک منطقه محروم است و شهر پلدشت نوار مرزی طویلی است که آسفالت ۴۰ کیلومتر از این مسیر از بین رفته و نیاز به روکش آسفالت دارد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: در حوزه روستایی این منطقه نیز بخصوص در ماکو که حدود ۶۰ روستا پیرامون آن قرار دارد جاده‌ها از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند کمااینکه ۲۲ کیلومتر از مسیر قره ایاق یولاگلدی تا روستای آق گل که به مسافت ۳ هزار هکتار باغ‌های پسته و گردو در آن قرار گرفته است نیاز به آسفالت دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی، در پایان از سازمان منطقه آزاد و وزرای امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی خواست تا نگاه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشند.

  • منبع خبر : خانه ملت