به گزارش پایگاه خبری ، تحلیلی مفید به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی بابایی کارنامی در توضیح نشست عصر امروز یکشنبه – چهارم آذرماه – کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران، گفت: امروز لایحه دولت مبنی بر اصلاح بند (الف) ماده ۲ قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس با حضور معاونان حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و همچنین دستگاههای ذیربط امنیتی و سیاسی در کشور در کمیسیون اجتماعی بررسی شد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: طبق بند (الف) ماده (۲) قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، افرادی که خود، فرزندان و همسر او تابعیت کشور دیگری را داشته باشند، نمیتوانند دارای مشاغل حساس باشند اما دولت در لایحه اصلاحی، پیشنهاد حذف همسر و فرزند را از این ماده مطرح کرده است.
وی اضافه کرد: طبق آئیننامه داخلی کمیسیون اجتماعی این لایحه به کمیته موارد خاص کمیسیون اجتماعی ارجاع شد و حداکثر ظرف ۱۰ روز با حضور دستگاههای ذیربط در این کمیته بررسی و سپس در صحن کمیسیون اجتماعی طرح و در نهایت به هیات رئیسه مجلس برای طرح در صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد.
به گزارش ایرنا، بررسی تقاضای یک فوریت لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس در جلسه علنی ۲۷ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت که با ۳۸ رای موافق، ۲۰۷ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از ۲۵۶ نماینده حاضر در مجلس با یک فوریت این لایحه مخالفت شد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پس از رای گیری در این باره، گفت: موضوع اقدام قانونی و غیرقانونی در این لایحه مطرح شد اما اصل موضوع این است که افرادی که سفیر جمهوری اسلامی ایران و وابستگان کشور هستند و ماموریت خارج از کشور انجام میدهند، این مشکل برای آنها وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس فوریت آن رای نیاورد ولی به صورت عادی این لایحه به کمیسیون اجتماعی ارجاع میشود تا رسیدگی کنند.