قله‌های انقلاب در دهه فجر به نمایش گذاشته شود
قله‌های انقلاب در دهه فجر به نمایش گذاشته شود
نایب رئیس‌ مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه یکی از مهمترین محورهای برنامه‌های دهه فجر تبیین دستاوردها و توانمندی‌های نظام اسلامی با حضور مردم است، گفت: به رغم گلایه‌ها و نقدها اما ایام‌الله دهه فجر، نشان‌دهنده قله‌های انقلاب است و در این میان حضور مردم در جشن ۲۲ بهمن، پشتوانه قوی برای اقتدار نظام در سطح بین‌المللی است.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی مفید؛ حمیدرضا حاجی بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا درباره دلایل باور و پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب پس از ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: مردم ایران به مبعث عشق می‌ورزند و مردم، زنده به مبعث و عاشق پیامبر (ص) و اهل‌بیت (ع) هستند. انقلاب اسلامی نیز رشحه و حرکتی از مبعث است پس ما در مسیر مبعث حرکت می‌کنیم لذا مردم عاشق انقلاب و پایبند به باورهای عمیق انقلاب هستند.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی که جریان مقاومت را در دوره کنونی رشحه‌ای از بعثت نبوی و برخاسته از انقلاب اسلامی ایران دانستند، گفت: غزه، لبنان، مقاومت و همه گروه‌ها و کشورهایی که در سراسر دنیا با جمهوری اسلامی هماهنگی دارند، دارای منافع مشترکی هستند که از منافع آن همه ملت‌های آزادی‌خواه جهان بهره‌مند می‌شوند و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «مقاومت که از ایران اسلامی آغاز شد، ملت‌های مسلمان را بیدار کرد».

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گلایه‌مندی‌های به حق مردم از مسئولان، ادامه داد: بخشی از این گلایه‌ها به دلیل ناکارآمدی‌ها، سوء تدبیرها و بد عمل کردن‌های مسئولان و بخشی دیگر به دلیل عدم تبیین دستاوردهای ۴۶ ساله انقلاب اسلامی و نظام است که باعث شده مردم، به ویژه نسل جوان و نواجون آگاهی زیادی نسبت به پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب اسلامی و واقعیت اسفناک کشور به لحاظ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در دوران پهلوی نداشته باشد.

جهاد تبیین برای معرفی دستاوردهای انقلاب

وی توجه به جهاد تبیین را در معرفی دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی، لازم دانست و گفت: طی این سال‌ها در زمینه جهاد تبیین موفق عمل نکردیم تا جایی که مقام معظم رهبری در این باره تذکر دادند. در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز خیلی ملموس در حسینیه امام خمینی(ره) با برگزاری نمایشگاه‌هایی چون «پیشگامان پیشرفت» جهاد تبیین را به صورت عملی انجام دادند و در این نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های متخصصان و تولیدکنندگان داخلی به نمایش گذاشته شد که مسئولان و اقشار مختلف در بازدید از این نمایشگاه، از این همه پیشرفت با وجود فشارها و تحریم‌های سنگین دشمنان حیرت کردند.

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه یکی از مهمترین محورهای برنامه‌های دهه فجر تبیین دستاوردها و توانمندی‌های نظام با حرکت عظیم ملی است، اظهار کرد: به رغم نقدها و گلایه‌ها اما ایام‌الله دهه فجر نشان‌دهنده قله‌های انقلاب است و حضور پرشکوه مردم در جشن ۲۲ بهمن، پشتوانه قوی برای اقتدار نظام در سطح بین‌المللی است.

دهه فجر فرصت مناسب برای روشنگری

وی با بیان اینکه در اقتصاد و کارهای زیرساختی، اقدامات ارزشمندی در این ۴۶ سال انجام شده است، افزود: اما توموری به عنوان گرانی در جسم اقتصاد کشور وجود دارد که آن تومور باید خارج شود تا مردم نیز از آن نجات پیدا کنند. همه نیز مشغول حل این تومور اقتصادی؛ گرانی و تورم هستند. زیرساخت‌ها، راه‌آهن و فولاد کشور پرافتخار است اما آن تومور را باید حل کنیم. لذا ایام دهه فجر، فرصت مناسبی برای گزارش و تبیین کارهای بزرگ در عرصه فرهنگ، اقتصاد، سیاست، نظامی و سایر مؤلفه‌های اقتدار بین‌المللی کشور است.

نایب رئیس مجلس درباره الهام‌بخش بودن مقاومت ایران اسلامی در مبارزه با طاغوت و استکبار در بیداری ملت‌های مسلمان، اظهار کرد: هنگامی که انقلاب اسلامی از مبعث، نشئت گرفته است لذا شکل‌گیری هر حرکتی به ویژه مقاومت ریشه در انقلاب اسلامی و پیام امام(ره) دارد.

ظرفیت امت اسلامی در تبدیل شدن به قطب قدرت جهانی

وی با اشاره به سؤالات برخی از مردم درباره چرایی کمک به مردم غزه، افزود: این اعتقاد، ایمان و عقلانیتی است که مبعث به ما یاد داده است. دین اسلام و آموزه‌های قرآن و اهل بیت(ع) به ما یاد داده اگر یک نفر انسان آزاده و مظلوم در گوشه‌ای از دنیا در یوغ استبداد، استکبار، ظلم و ستم باشد باید به داد او برسیم و از او دفاع کنیم حال چه برسد به اینکه مسلمان باشد.

حاجی‌بابایی در پایان با تأکید بر اینکه امت اسلامی به هم پیوسته هستند، گفت: کشورهایی که منافع مشترک با هم دارند و یک قطب قدرت را در دنیا تشکیل می‌دهند، صاحب اقتدار خواهند شد. این قدرت بزرگ، یکجانبه‌گرایی و هژمونی آمریکا را تحت‌الشاع قرار می‌دهند و نظم جدیدی را در جهان مبتنی بر چندجانبه‌گرایی ایجاد می‌کند که در این نظم جدید هر کشوری مطابق با قدرت خود می‌تواند منافع خود را در دنیا حفظ کند و یک به اصطلاح ابرقدرت نتواند سایر کشورها را غارت کند و تحت فشار بگذارد.

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

  • نویسنده : سمیرا انصاری