دانشجویان آینده‌داران حوزه صنایع‌دستی هستند/ دانشجو مانند هوای تازه است
دانشجویان آینده‌داران حوزه صنایع‌دستی هستند/ دانشجو مانند هوای تازه است
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: خوشبختانه نقش و حضور دانشجویان در رویدادهای مرتبط با صنایع‌دستی تقویت شده و دانشجویان آینده‌داران حوزه صنایع‌دستی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مفید به نقل از خبرنگار میراث‌آریا، مریم جلالی صبح امروز دوشنبه ۱۹ آذر در سومین رویداد از سلسله‌رویدادهای «صدمنظر» که با حضور روسا و معاونین ۹ دانشگاه کشور و جمعی از دانشجویان رشته‌های هنر و صنایع‌دستی در محل سالن آمفی‌تئاتر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، با بیان این مطلب و با اشاره به نقش، تاثیرگذاری و ضرورت حضور دانشجویان در رویدادهای مرتبط با صنایع‌دستی، اظهار کرد: دانشجو بودن یک ویژگی مهم است. هر دانشجو زنده و با نشاط است و مانند هوایی تازه است.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ادامه داد: از همه دانشگاه‌ها برای همکاری در رویدادهای مختلف مرتبط با حوزه صنایع‌دستی تشکر و قدردانی می‌کنم. صنایع‌دستی در حقیقت برخواسته از خانواده ایرانی است و تمام تلاش‌مان را کردیم که تمام موضوعاتی را که دانشجویان در دو نشست قبل مطرح کرده‌اند، جامه عمل بپوشانیم.

او اضافه کرد: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در حقیقت، اقتصاد هویت‌بنیان است و شما دانشجویان آینده‌داران حوزه صنایع‌دستی هستید.

جلالی افزود: میراث‌فرهنگی دیروز، صنایع‌دستی فردا و صنایع‌دستی امروز، میراث‌فرهنگی فردا است. صنایع‌دستی در حقیقت  دارای ویژگی‌های بسیار زیادی است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

او ادامه داد: ما باید بتوانیم دانش را به توانش متصل کنیم. دنیای امروز دنیای هم‌گرایی و هم‌جوشی است. تلاش کردیم که صنایع‌دستی در برنامه‌های توسعه‌ای مورد توجه قرار گیرد که برگزاری جشنواره فجر صنایع‌دستی با مشارکت دانشجویان یکی از اقدامات مهم در این رابطه است. ضمن این که در نوروز، کارگاه‌گردی را به حوزه گردشگری متصل کردیم و دانشجویان به‌عنوان راهنما در این حوزه حضور پیدا کردند و با تولید محتوا و ایجاد قصه‌ها و روایت‌ها موفق به کارهای ماندگار شدند. در کنار این دو رویداد، نمایشگاه ملی صنایع‌دستی را آبان ماه امسال برگزار کردیم که شاهد حضور پررنگ دانشجویان بودیم.

جلالی در ادامه گفت: آموزش عالی یک بال مهم برای پرواز است و خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه و در سند ملی صنایع‌دستی حوزه آموزش عالی مورد توجه قرار گرفته است. از شما درخواست دارم روحیه مادرانه را حفظ و با غیرت مردانه از حوزه صنایع‌دستی حمایت کنید.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی ایران مزیت بزرگی است که می‌تواند نقش مهمی در تولید ثروت، ایجاد اشتغال و درآمدزایی داشته باشد. ما اینجا جمع هستیم که پذیرای پیشنهادهای ارزشمند دانشجویان باشیم. در حقیقت در این جلسه ضمن تقدیر از تعدادی از استادان دانشگاه و دانشجویان، صحبت‌ها، نظرات و پیشنهادها را با جان و دل می‌شنویم.

انتهای پیام